Adelina Gavrilă a reuşit cea mai bună performanţă mondială la triplusalt

Atleta Adelina Gavrilă (Steaua) a reuşit, sâmbătă, în etapa a doua a "Athletics Tour Distrigaz Sud", rezervată seniorilor, tineretului şi juniorilor I, cea mai bună performanţă mondială a acestui sezon, informează Federaţia Română de Atletism.

1 afișare

Gavrilă a reuşit o săritură de 14,78 metri.

În cadrul aceleiaşi competiţii indoor, Liliana Popescu (CSM Craiova-CS Olimpic) a fost cronometrată pe distanţa de 1.500 m cu 4:06.29, în timp ce Adrian Cârnaru (CSM Piteşti - 800 m) a stabilit un nou record naţional la juniori II, cu timpul de 1:52.34.

La competiţia organizată în sala de atletism din cadrul Complexului Naţional Sportiv "Lia Manoliu" au participat 86 de atlete şi 145 de atleţi, reprezentând 72 de cluburi, iar FRA a acordat premii în valoare de aproximativ 7.000 de lei sportivilor şi antrenorilor lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici