Administratorul delegat al clubului Catania: Sâmbătă perfectăm transferul lui Dică

Administratorul delegat al clubului Catania Calcio, Pietro Lo Monaco, a declarat că sâmbătă va veni la Bucureşti pentru a perfecta transferul atacantului stelist Nicolae Dică la echipa pregătită de Walter Zenga.

16 afișări
Imaginea articolului Administratorul delegat al clubului Catania: Sâmbătă perfectăm transferul lui Dică

Administratorul delegat al clubului Catania: Sâmbătă perfectăm transferul lui Dică (Imagine: Mediafax Foto)

"Sâmbătă merg la Bucureşti pentru a încheia această operaţiune dorită foarte mult de antrenorul nostru. Dică este un jucător de calitate şi poate fi util Cataniei", a spus Lo Monaco, citat de tuttomercatoweb.com.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Nicolae Dică va fi transferat la gruparea italiană Catania Calcio, unde antrenor este fostul tehnician stelist Walter Zenga, în schimbul sumei de două milioane de euro. "Dică sigur merge la Catania, transferul e ca şi făcut. Suma de transfer este de două milioane de euro. Am înţeles că Dică va avea un contract de 350.000-400.000 de euro", a spus Becali.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici