Adrian Cristea: Nu regret că nu joc finala Cupei României, mă bucur că sunt la “U”

Mijlocaşul echipei Universitatea Cluj, Adrian Cristea, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va susţine Dinamo, în cazul în care va înfrunta Steaua în finala Cupei României, însă spune că nu regretă faptul că a părăsit formaţia bucureşteană.

92 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: Nu regret că nu joc finala Cupei României, mă bucur că sunt la “U”

Adrian Cristea: Nu regret că nu joc finala Cupei României, mă bucur că sunt la “U” (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Cristea a mai spus că nu se gândeşte la un eventual transfer în străinătate şi că speră ca evoluţiile sale în sezonul viitor să fie mai bune.

"Voi ţine cu Dinamo în finala Cupei cu Steaua, am fost acolo atâţia ani. Eu mă bucur că sunt aici, nu regret că nu sunt la Dinamo. Având în vedere că sunt nou la echipă, cred că am făcut un retur destul de bun, chiar dacă am început mai prost. Se poate mult mai mult şi din partea mea, voi încerca să fac mult mai multe decât am făcut. Mă gândesc acum să fac lucuri bune la Universitatea, nu mă gândesc la plecare. De la anul vor fi obiective mai îndrăzneţe", a spus Adrian Cristea.

Steaua s-a calificat în finala Cupei României după ce miercuri a remizat cu scorul de 1-1 cu FC Braşov, în deplasare, Dinamo urmând să joace returul semifinalelor cu Gloria Bistriţa, joi seară, la Bucureşti, după ce în prima partidă a câştiat cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici