Adrian Ilie a demisionat de la FC Steaua

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a anunţat, miercuri, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că demisionează din funcţie, însă nu a făcut publice motivele care l-au determinat să ia această decizie.

109 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie a demisionat de la FC Steaua

Adrian Ilie a demisionat de la FC Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

În comunicatul publicat pe site-ul FC Steaua, Adrian Ilie a precizat că decizia sa este definitivă.

Ilie a subliniat că a avut foarte multe de învăţat în perioada în care a lucrat la Steaua.

"Le mulţumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte bună cu toţi angajaţii clubului şi satisfacţii profesionale deosebite. Le mulţumesc şi suporterilor pentru că au fost alături de echipă. Consider că anul petrecut la Steaua a fost unul în care am învăţat foarte mult. Le doresc succes jucătorilor, precum şi staff-ului tehnic, în anul care vine. Sper să se califice în UEFA Champions League şi să câştige campionatul. Fiind un fost jucător al Stelei şi un stelist adevărat, gândurile mele vizavi de aceasta echipă vor fi mereu pozitive şi pline de respect. A fost o onoare să lucrez la Steaua", a declarat Adrian Ilie.

Adrian Ilie a preluat funcţia de manager sportiv al FC Steaua în iunie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici