Adrian Ilie: Nu mi-e teamă că am putea avea soarta Slaviei

Managerul sportiv al FC FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marţi dimineaţă, la plecarea bucureştenilor spre Londra, pentru meciul cu Arsenal din ultima etapă a grupei H a Ligii Campionilor, că nu îi este teamă că ar putea avea soarta Slaviei Praga, care a fost învinsă cu scorul de 7-0.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Ilie: Nu mi-e teamă că am putea avea soarta Slaviei

Adrian Ilie: Nu mi-e teamă că am putea avea soarta Slaviei

"Sperăm într-un rezultat bun. E posibil ca unii dintre jucătorii noştri să fie urmăriţi. Dacă joci bine cu o echipă puternică, te vede multă lume. Nu mi-e teamă că am putea avea soarta Slaviei, pentru că Steaua a jucat bine în Ligă. Au fost meciuri în care nu meritam să pierdem sau să facem egal. Se putea mai mult în acestă grupă având în vedere că acasă cu Slavia am avut 60 de minute foarte bune, iar la Praaga nu meritam să pierdem. Arsenal e foarte puternică, dar nu de speriat, mai ales că au pierdut şi ei în ultima etapă de campionat. Se poate spune că avem un gust amar înainte de acest meci de care ar fi trebuit să ne legăm speranţele pentru primăvara europeană", a spus Ilie.

Preşedintele CA, Valeriu Argăseală, a afirmat că Steaua nu a ajuns întâmplător în Liga Campionilor. "Sunt speranţe. Nu există echipă care să meargă doar în deplasare. E un meci foarte greu. Arsenal trage la primul loc şi va juca foarte bine, dar nici noi nu am făcut jocuri slabe în Liga Campionilor. Faptul că nu mai avem presiunea punctelor ne va ajuta să ne mobilizăm mai bine. Dacă eşti în Liga Campionilor şi te sperie ceva, înseamnă că ai ajuns acolo întâmplător. Noi nu am ajuns întâmplător şi nu ar trebui să ne speriem. Dacă te sperii, pleci cu un handicap şi nu cred că Steaua poate pleca cu astfel de handicap. Am vândut 1.500 de bilete pentru suporteri, plus că mai e şi comunitatea românească de acolo care a cumpărat toate biletele. Purtăm corespondenţă cu Charleroi şi Anderlecht şi avem promisiunea că miercuri ne vor da un răspuns. Oficialii clubului Anderlecht vor să mai discute o dată cu antrenorul despre situaţia lui Thereau", a precizat Argăseală.

Jucătorii stelişti, în costume de prezentare, au plecat marţi dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, spre Londra. Din lot nu fac parte jucătorii Bănel Nicoliţă şi Victoraş Iacob, ambii accidentaţi. Iacob are o tendinită la genunchiul drept, fiind incert şi pentru partida de duminică cu Farul Constanţa. Steliştii se vor caza la hotelul Marriott Regents Park, iar de la 21.00 vor susţine antrenamentul oficial.

Meciul Arsenal - Steaua se va disputa miercuri, la Londra, la ora 21.45, în etapa a VI-a, ultima a grupei H din Liga Campionilor, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici