Adrian Mutu a semnat pe doi ani cu FC U Craiova 1948

  • Oltenii sunt nou-promovaţi în Liga 1 la fotbal.
  • Trupa din Bănie l-a dat afară pe Eugen Trică, antrenorul care reuşise promovarea.
  • Mutu a lăsat liber postul de antrenor la naţionala de tineret a României.
613 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a semnat pe doi ani cu FC U Craiova 1948

Adrian Mutu, la semnarea contractului Sursafoto: Facebook FC Universitatea 1948

Piteşteanul Adrian Mutu, dat ca sigur la campioana CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu, a aterizat la FC Universitatea Craiova 1948, nou-promovată în Liga 1 la fotbal. Adi Mutu îi ia locul lui Eugen Trică.

Anunţul a fost făcut vineri seară, pe contul de Facebook al grupării din Bănie. Mutu apare lângă fiul lui Adrian Mititelu, patronul craiovenilor aflându-se după gratii în acest moment.

Salariul lui Mutu s-ar învârti în jurul sumei de 14.000 de euro. Oltenii au anunţat din momentul promovării că au ”buget nelimitat”.

Adrian Mutu a ocupat ultima oară postul de antrenor al naţionalei de tineret a României.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani şi-a început cariera acum 3 ani, la FC Voluntari, unde nu a impresionat. A urmat o aventură la Al Wahda U21 şi a doua naţională a României.

Mutu,care a depăşit bariera celor 100 de goluri în Serie A evoluând pentru Inter, Juventus, Parma, Verona, Cesena şi Fiorentina, este golgheterul all-time al primei reprezentative a României, cu 35 de goluri, la fel ca şi naşul său, Gică Hagi.

FC U Craiova 1948 a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Costinel Gugu, căpitanul său în sezonul recent încheiat, la capătul căruia a promovat în Liga I.

La începutul săptămânii, clubul craiovean s-a despărţit de antrenorii Eugen Trică şi Ovidiu Dănănae, precum şi de opt jucători, Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîţ, Arsene Luboya, Vali Munteanu şi Federico Taborda.

Echipa din Bănie anunţase pe 20 mai primul său transfer pentru noul sezon, mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza (FK Csikszereda Miercurea Ciuc).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici