Adrian Porumboiu, suspendat două etape şi penalizat financiar cu 2400 de lei

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a LPF pentru două etape şi a primit o penalitate financiară de 2400 de lei, clubul vasluian fiind sancţionat cu avertisment pentru incidente la partida cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0.

204 afișări
Imaginea articolului Adrian Porumboiu, suspendat două etape şi penalizat financiar cu 2400 de lei

Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Gabriel Mureşan de la CFR a fost suspendat două jocuri şi a primit o penalitate de 2000 de lei, după ce a fost eliminat la partida cu Oţelul Galaţi, în timp ce Răzvan Tincu (CSMS Iaşi), eliminat la meciul cu Petrolul, a primit o suspendare de o etapă şi amendă de 740 de lei, informează lpf.ro

Masorul Concordiei Chiajna, Ilie Tache, a fost trimis în tribună la meciul cu FC Braşov şi a fost suspendat două etape, primind o penalitate de 320 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici