Adriano a fost mediator la primul antrenament alături de Flamengo

Atacantul brazilian Adriano, transferat la începutul lunii mai de Flamengo, a efectuat, luni, primul antrenament alături de noua sa echipă, unde s-a evidenţiat după ce l-a calmat pe unul din coechipieri care era supărat pe antrenor, informează AFP.

7 afișări

Adriano a încercat să-l convingă să revină la şedinţa de pregătire pe mijlocaşul Juan, care a plecase din antrenament refuzând să respecte exerciţiile impuse de antrenorul Alexis Stivala, poreclit "Cuca". Adriano a făcut apel la calm şi l-a convins pe coechipierul său să se reîntoarcă la antrenament.

Jucătorul cariocas în vârstă de 27 de ani, care nu a mai jucat din luna martie, efectuează în prezent o pregătire fizică specifică bazată pe exerciţii la sală, alergări şi abdomene, în timp ce echipa sa trebuie să dispute, miercuri, un joc cu Internacional Porto Alegre, în sferturile de finală ale Cupei Braziliei.

Internaţionalul cariocas şi-a propus să revină pe gazon la meciul, de la 30 mai, pe care echipa sa îl dispută cu Atletico Paranaense, în runda a IV-a a campionatului brazilian, pe arena Maracana.

Adriano şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu Internazionale Milano, la 24 aprilie, după ce a decis că nu mai vrea să joace o perioadă, pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie, în Brazilia. Internaţionalul brazilian anunţase că singurul club la care şi-ar mai dori să evolueze este Flamengo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici