Adversară din calificări pentru Simona Halep, în turul I al China Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua cu o sportivă din calificări, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

1160 afișări
Imaginea articolului Adversară din calificări pentru Simona Halep, în turul I al China Open

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă va trece de prima manşă, Halep, care a atins faza sferturilor de finală în 2014, o va întâlni pe Alize Cornet, locul 34 WTA, dacă şi franţuzoaica va învinge în turul I o sportivă venită din calificări.

Dintre jucătoarele care au arătat o formă bună în ultima perioadă, elveţianca Belinda Bencic, locul 14 WTA, spaniola Garbine Muguruza, locul 8 WTA, Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 29 WTA, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 7 WTA, figurează pe partea de tablou a Simonei Halep.

Cealaltă jumătate a tabloului o are favorită principală pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 4 WTA.

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, va evolua cu croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 84 WTA (1-1 la meciuri directe, ambele datând însă din 2009), Monica Niculescu, locul 47 WTA, va da piept cu australianca Samantha Stosur, locul 21 WTA (0-6), iar Alexandra Dulgheru, locul 55 WTA, va juca împotriva sportivei braziliene Teliana Pereira, locul 51 WTA (2-0).

O a cincea jucătoare din România, Patricia-Maria Ţig, evoluează în calificările China Open, turneu cu premii de 4,7 milioane de dolari.

Americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi rusoaica Maria Şarapova, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului, nu participă la această competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici