Aglomeraţie la casele de bilete de la stadionul Steaua

Aproximativ 700 de persoane au aşteptat deschiderea caselor de bilete de la stadionul Steaua, unde au fost puse în vânzare tichete la liber pentru meciul cu formaţia BATE Borisov, din Belarus, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

4 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie la casele de bilete de la stadionul Steaua

Aglomeraţie la casele de bilete de la stadionul Steaua

Biletele au fost puse în vânzare la ora 10.00, suporterii putând achiziţiona iniţial tichete numai cu buletinul, însă din cauza aglomeraţiei şi a faptului că vânzarea mergea foarte greu, organizatorii au decis să renunţe la această cerinţă.

Biletele se vor vinde la liber până marţi, la ora 22.00. În ziua meciului casele de bilete vor fi închise.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, sâmbătă, că, până în prezent, s-au vândut 18164 de bilete din cele 25200 tipărite pentru meciul cu BATE Borisov, programat miercuri, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Nu mai sunt bilete le tribuna 0 şi peluza I, mai sunt foarte puţine la tribunele I şi a II-a, cele mai multe tichete rămâse fiind la peluza a II-a. Astăzi, la casele de bilete s-a decis să se vândă tichete fără ca suporterii să mai prezinte buletinul, pentru a merge mai repede vânzarea acestora", a precizat Valeriu Argăseală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici