Aihan Omer: Este posibil să-l dau în judecată pe Gaţu

Antrenorul naţionalei masculine, Aihan Omer, a negat într-un interviu pentru Adevărul că ar fi încercat să-i mituiască pe arbitrii meciului cu Muntenegru, precizând că este posibil să-l dea în judecată pe preşedintele FRH, Cristian Gaţu, pentru că a afirmat despre el că le-a oferit bani oficialilor.

61 afișări
Imaginea articolului Aihan Omer: Este posibil să-l dau în judecată pe Gaţu

Aihan Omer (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Sunt doar speculaţii, sunt nevinovat sută la sută. Niciun antrenor din lumea asta nu face astfel de lucruri. Mă surprind afirmaţiile lui Gaţu. Nu are nicio dovadă, nicio acoperire. Presupune, îşi dă cu părerea, dar nu are niciun argument. O să vedem ce se va întâmpla, dar lucrurile nu pot rămâne aşa. Sincer, acum nu la asta îmi stă gândul. Dar afirmaţiile sale sunt extrem de grave şi probabil că-i voi cere să le probeze cumva. E posibil şi asta, să-l dau în judecată", a spus Omer.

El a mai declarat că este o nedreptate ce i s-a întâmplat şi că se consultă cu specialişti pentru a ataca suspendarea de cinci ani pe care a primit-o de la EHF. Totuşi, tehnicianul a afirmat că sunt şanse minime să mai rămână în funcţie la naţională, însă a precizat că la echipa sa de club, UCM Reşiţa, îşi va putea continua cariera. Aihan Omer a adăugat că îi va fi mai greu la echipa de club în momentul în care aceasta va evolua în Cupa EHF şi va trebui să stea în tribune, din cauza suspendării.

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, la 6 august, pe site-ul oficial, că antrenorul naţionalei masculine a României, Aihan Omer, şi fostul vicepreşedinte al FR Handbal, Petru Paleu, au fost suspendaţi 5 ani din toate competiţiile internaţionale, pentru tentativă de mituire a arbitrilor unui meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici