Al doilea podium consecutiv pentru fraţii Maior în Campionatul European de Raliuri

Fraţii Norbert Maior şi Francesca Maior au terminat pe locul 3 în divizia dedicată juniorilor la Raliul Letoniei, etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri 2023, şi sunt pe locul 2 în topul general.

59 afișări
Imaginea articolului Al doilea podium consecutiv pentru fraţii Maior în Campionatul European de Raliuri

Al doilea podium consecutiv pentru fraţii Maior în Campionatul European de Raliuri

Pe 2 la runda din Polonia, echipajul tricolor a început excelente şi în Letonia, dar o problemă tehnică pe a treia probă specială a însemnat şi o pierdere de aproape 40 de secunde. De pe locul 10, Norbert Maior a pilotat până la finalul raliului pentru a recupera secundele.

Finalul a fost unul incredibil, cu Maior în top pe ultimele probe, inclusiv cu o victorie pe cea de-a noua, astfel că acesta a încheiat în cele din urmă pe locul 3, la mai puţin de 7 secunde de poziţia a doua. Victoria i-a revenit din nou norvegianul Ola Nore jr.

“Cu acest rezultat păstrăm flacăra aprinsă. E un drum lung până la titlul european, avem mult de muncă, o luptă pentru a strânge buget, dar noi credem în noi”, a spus Maior după ce a coborât de pe podium.

Cu 45 de puncte, Maior este pe doi la general, la
egalitate cu suedezul Victor Hansen, în timp ce norvegianul Nore jr are 60 de puncte. Următoarea rundă va fi Raliul Scandinaviei, pe 7-8 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici