Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, va înfrunta campioana Africii la Campionatul Mondial al Cluburilor

Al Hilal, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, a obţinut calificarea la Campionatul Mondial al Cluburilor, duminică, după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei. În turul secund, Al Hilal va întâlni campioana Africii.

134 afișări
Imaginea articolului Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, va înfrunta campioana Africii la Campionatul Mondial al Cluburilor

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, va înfrunta campioana Africii la CM al cluburilor

Al Hilal va intra în competiţie direct în faza secundă, acolo unde va întâlni formaţia tunisiană Esperance Sportive de Tunis, care este deţinătoarea Ligii Campionilor Africii.

Meciul dintre Al Hilal şi Esperance Sportive de Tunis este programat pentru 14 decembrie, de la ora 16:00 (ora României), pe Stadionul "Jassim Bin Hamad", din Doha.

În cazul unei victorii, Al Hilal va întâlni în semifinale echipa braziliană Flamengo, deţinătoare a Copei Libertadores. Pe partea cealaltă de tablou se află şi Liverpool, campioana Europei.

Programul complet al Campionatului Mondial al Cluburilor:

Runda 1: 11 decembrie, ora 19:30: Al-Sadd (Qatar/gazdă) - Hienghene Sport (Noua Caledonie)
Runda 2: 14 decembrie, ora 16:00: Al Hilal (Arabia Saudită) - Esperance Sportive de Tunis (Tunisia)
Runda 2: 14 decembrie, ora 19:30: Monterrey (Mexic) - câştigătoarea din runda 1
Meciul pentru locul 5: 17 decembrie, ora 16:30: se vor întâlni pierzătoarele din runda 2
Semifinala 1: 17 decembrie, ora 19:30: Flamengo (Brazilia) - Al Hilal/Esperance de Tunis
Semifinala 2: 17 decembrie, ora 19:30: Monterrey/câştigătoare din runda 1 - Liverpool (Anglia)
Finala mică: 21 decembrie, ora 16:30: se vor întâlni pierzătoarele din semifinale
Finala mare: 21 decembrie, ora 19:30: se vor întâlni câştigătoarele din semifinale

Al Hilal, echipă saudită pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, a câştigat Liga Campionilor Asiei, duminică, după ce a învins formaţia japoneză Urawa Red Diamonds, la Saitama, scor 2-0 (3-0, la general).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici