Al Ittihad: Victor Piţurcă i-a vizitat pe jucători la antrenament pentru a le mulţumi - FOTO

Gruparea Al Ittihad a postat, pe pagina oficială de Twitter, o fotografie în care apare tehnicianul Victor Piţurcă, alături de câţiva fotbalişti, cu menţiunea că românul i-a vizitat pe jucători pentru a le mulţumi.

250 afișări
Imaginea articolului Al Ittihad: Victor Piţurcă i-a vizitat pe jucători la antrenament pentru a le mulţumi - FOTO

Al Ittihad: Victor Piţurcă i-a vizitat pe jucători la antrenament pentru a le mulţumi (Foto: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Victor Piţurcă i-a vizitat pe jucători în timpul şedinţei de pregătire pentru a le mulţumi...", este explicaţia grupării saudite.

Presa din Arabia Saudită a scris din luna iunie că oficialii clubului Al Ittihad au decis să renunţe la colaborarea cu antrenorul Victor Piţurcă şi cu tot staful acestuia, după ce echipa a terminat campionatul pe locul patru şi a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei.

Victor Piţurcă a preluat conducerea echipei Al Ittihad în octombrie 2014, după ce şi-a reziliat contractul de selecţioner al României.

(Foto: Captură Twitter / @ittihad_eng)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici