Victor Piţurcă pleacă de la Al Ittihad. Arabii renunţă şi la Sânmărtean şi Szukala, aduşi de Piţurcă, şi la întreg staful fostului selecţioner

Oficialii clubului saudit Al Ittihad au decis să renunţe la colaborarea cu antrenorul Victor Piţurcă şi cu tot staful acestuia, a scris, joi, site-ul sportakhbar.com.

1692 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă pleacă de la Al Ittihad. Arabii renunţă şi la Sânmărtean şi Szukala, aduşi de Piţurcă, şi la întreg staful fostului selecţioner

Victor Piturca (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

De asemenea, oficialii grupării din Arabia Saudită au decis să renunţe la toţi jucătorii străini din lot, printre care se află mijlocaşul român Lucian Sânmărtean şi fundaşul polonez Lukasz Szukala, transferaţi de la Steaua Bucureşti la cererea lui Piţurcă.

Conform sursei citate, fostului selecţioner al naţionalei României i se impută - parcursul slab din campionat, acolo unde Al Ittihad a terminat pe locul patru, ratând calificarea în Liga Campionilor Asiei.

Victor Piţurcă, în vârstă de 59 de ani, a preluată pe Al Ittihad în octombrie 2014, după ce şi-a reziliat contractul de selecţioner. El i-a transferat, în pauza de iarnă, pe Sânmărtean şi Szukala la Al Ittihad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici