Al patrulea suspect, arestat în cazul uciderii lui Marian Cozma

Poliţia maghiară a anunţat, marţi, că a arestat al patrulea suspect în cazul uciderii handbalistului echipei Veszprem, Marian Cozma.

16 afișări
Imaginea articolului Al patrulea suspect, arestat în cazul uciderii lui Marian Cozma

Al patrulea suspect, arestat în cazul uciderii lui Marian Cozma (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Agnes Beleznay, a precizat că persoana respectivă, Gabor P., este suspectată că ar avea legătură cu uciderea internaţionalului român.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în urmă cu zece zile, la un restaurant din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, grav răniţi. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Iniţial, autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului român, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, au fost reţinuţi, în mai puţin de 24 de ore de la asasinat, în Austria. Cei doi urmează să fie extrădaţi. Al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat în noaptea de joi spre vineri.

Citeşte şi:

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

Zarko Sesum a fost externat

Sztojka Ivan s-a predat Poliţiei (Video)

Trei persoane, reţinute în cazul uciderii sportivului Marian Cozma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici