Alain Prost face senzaţie cu Dacia Duster la Trofeul Andros - VIDEO

Alain Prost a făcut senzaţie cu Dacia Duster Ice în cadrul Trofeului Andros 2011, supranumit "Formula 1 pe gheaţă". În ediţia 2010-2011 a Trofeului Andros, Prost a concurat pe aceeaşi maşină ca în sezonul precedent, cu mici îmbunătăţiri.

57 afișări
Imaginea articolului Alain Prost face senzaţie cu Dacia Duster la Trofeul Andros - VIDEO

Alain Prost face senzaţie cu Dacia Duster la Trofeul Andros

Modelul are un motor V6 de trei litri care dezvoltă 350 de cai de putere, de provenienţă Renault-Nissan, modificat de inginerii de la Renault Sport Technologies.

Dacia Duster Ice are un set de amortizoare noi cu cursa mărita, un sistem special de suspensie cu braţe duble şi o transmise secventiala SADEV cu şase trepte. Masa maşinii este de 950 de kilograme, iar rezervorul are o capacitate de 25 de litri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici