Alberto Gilardino este foarte aproape de un transfer la Genoa

Atacantul echipei AC Fiorentina Alberto Gilardino este foarte aproape de a se transfera la formaţia Genoa, cele două cluburi ajungând la o înţelegere miercuri.

67 afișări
Imaginea articolului Alberto Gilardino este foarte aproape de un transfer la Genoa

Alberto Gilardino este foarte aproape de un transfer la Genoa (Imagine: Shutterstock)

Sursa citată notează că Genoa va plăti opt milioane de euro pentru internaţionalul italian, iar acest va semna un contract pe cinci ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, a anunţat site-ul www.sport.it.

Gilardino va primi la Genoa un salariu anual de 1,5 milioane de euro.

Alberto Gilardino, în vârstă de 29 de ani, a jucat în cariera sa la echipele Piacenza, Hellas Verona, FC Parma, AC Milan şi AC Fiorentina, fiind selecţionat de 47 de ori în naţionala Italiei pentru care a marcat 17 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici