Alex Ovechkin a devenit cel mai bun marcator rus din istoria NHL

Căpitanul echipei Washington Capitals, Alex Ovechkin, a devenit, joi, cel mai bun marcator rus din istoria ligii profesioniste nors-americane de hochei pe gheaţă (NHL), cu 784 de reuşite, informează Le Figaro.

117 afișări
Imaginea articolului Alex Ovechkin a devenit cel mai bun marcator rus din istoria NHL

Alex Ovechkin a devenit cel mai bun marcator rus din istoria NHL (Imagine: russianmachineneverbreaks.com)

Ovechkin a înscris al 484-lea său gol în meciul cu Dallas Stars, scor 2-3.

Alex Ovechkin l-a depăşit pe Serghei Fedorov, care a înscris 483 de goluri în 1248 de meciuri jucate pentru Detroit Red Wings, Anaheim, Columbus şi Washington Capitals în perioada 1990-2009.

Rezultate înregistrate joi în NHL:

Montreal - Arizona 2-3

Ottawa - Columbus 3-0

Tampa Bay - NY Rangers 2-1

Florida - Anaheim 1-3

St. Louis - Buffalo 3-2

Boston - Minnesota 4-2

Philadelphia - San Jose 0-1

Pittsburgh - Colorado 4-3

Washington - Dallas 2-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici