Alexander-Arnold a revenit la antrenamentele lui Liverpool

Fundaşul lui Liverpool Trent Alexander-Arnold a revenit luni la antrenamente, a declarat marţi Pep Lijnders, antrenorul secund al clubului din Merseyside, înaintea meciului cu Leicester City, din turul al treilea al Cupei Ligii, împotriva lui Leicester City.

93 afișări
Imaginea articolului Alexander-Arnold a revenit la antrenamentele lui Liverpool

Trent Alexander-Arnold, Facebook

Alexander-Arnold, care s-a accidentat la genunchi în victoria cu 3-0 din Premier League împotriva lui Aston Villa la începutul acestei luni, a ratat şi meciul de calificare al Angliei la Euro 2024 împotriva Ucrainei şi amicalul cu Scoţia.

"Trent s-a antrenat ieri în rondouri şi contra-presiune şi a arătat extraordinar", a declarat Lijnders reporterilor înainte de întâlnirea de miercuri de acasă cu Leicester.

"Meciul de mâine (miercuri) vine prea devreme pentru el", a mai spus tehnicianul, citat de Reuters.

Lijnders a oferit, de asemenea, o actualizare despre situaţia mijlocaşului Thiago Alcantara, care a suferit o intervenţie chirurgicală la şold înainte de începerea sezonului, spunând: „Ne lipseşte Thiago şi calitatea sa. Încă nu a revenit la antrenamente, dar se vindecă. Timpul ne va spune cum va merge".

Miercuri, Liverpool se va confrunta cu o echipă Leicester a cărei încercare de a obţine promovarea înapoi în prima ligă a început în forţă, câştigătorii Premier League 2016 fiind în fruntea clasamentului ligii secunde după ce au câştigat şapte din primele opt meciuri.

"Ştim că vom juca împotriva unei echipe care are multă calitate, demonstrată prin modul în care se descurcă în campionat", a declarat Lijnders.

"Acest antrenor (Enzo Maresca) face o treabă incredibilă şi cred că fiecare dintre ei ar putea juca în Premier League. Va fi greu pentru noi să ne confruntăm cu jucătorii lor şi, de asemenea, să îi punem sub presiune. Ca întotdeauna, ne vom concentra pe noi înşine. Vom face schimbări, dar vrem să fim dominanţi şi să fim în jumătatea lor de teren. Trebuie să-i oprim, aşa că cel mai bun mod de a face acest lucru este să facem presing înalt. Trebuie să ne apărăm şi să îi respectăm".

Lijnders l-a lăudat, de asemenea, pe atacantul Mohamed Salah, al cărui gol în victoria lui Liverpool cu 3-1 în faţa lui West Ham United, duminică, l-a făcut al cincilea jucător care a marcat sau a dat o pasă de gol în fiecare dintre primele şase meciuri ale echipei sale în Premier League din acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici