Alexandra Cadanţu, eliminată de japoneza Kimiko Date-Krumm, în vârstă de 42 de ani

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu (23 de ani, 87 WTA) a ratat, joi, calificarea în turul trei la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost învinsă de sportiva japoneză Kimiko Date-Krumm (42 de ani, 84 WTA), informează site-ul oficial al competiţiei.

142 afișări
Imaginea articolului Alexandra Cadanţu, eliminată de japoneza Kimiko Date-Krumm, în vârstă de 42 de ani

Alexandra Cadantu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kimiko Date-Krumm, care va împlini 43 de ani în septembrie, s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 25 de minute.

Alexandra Cadanţu era ultimul reprezentant al României în turneele de simplu de la Wimbledon.

Jucătoarea română va primi un premiu în valoare de 38.000 de lire sterline (aproximativ 44.500 de euro).

Cea mai bună performanţă a lui Date-Krumm la Wimbledon este reprezentată de o semifinală în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici