Alexandru Crețu: Am pierdut dintr-o greșeală colectivă

Jucătorul echipei CSM Poli Iași Alexandru Crețu a declarat marți seară, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-1 (0-0), în fața formației FC Viitorul, că s-a pierdut din cauza unei greșeli colective, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

„Am pierdut dintr-o greșeală colectivă. Nu știu dacă meritam să pierdem, pentru că Viitorul nu a avut multe ocazii. Noi trecem printr-o situție financiară foarte grea. Acum două luni, când jucam în Europa League, toți erau alături de noi. Atunci era campanie electorală, acum domnul primar vorbește despre jucători doar la televizor și nu ne mai susține. Viitorul are o echipă bună. Nu știu dacă are forța să se bată la titlu, dar cu siguranță va termina acolo, sus“, a spus Alexandru Crețu.

Mijlocașul formației ieșene a mai precizat că se gândește să-și depună memoriu pentru a deveni jucător liber de contract: „Datoriile clubului nu sunt foarte mari și cu puțină înțelegere lucrurile se pot rezolva. Dacă vor fi trei luni de datorii, mă voi gîndi dacă să-mi depun memoriu sau nu. Eu aș vrea ca problemele să se rezolve și să nu ajungem în această situație.“

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici