Alexandru Deaconu va arbitra partida AS Saint Etienne - FC Valencia, din Cupa UEFA

Arbitrul Alexandru Deaconu va conduce la centru partida dintre echipa franceză AS Saint Etienne şi formaţia spaniolă FC Valencia, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în ultima etapă a grupei G a Cupei UEFA, informează site-ul oficial al forului continental.

9 afișări
Imaginea articolului Alexandru Deaconu va arbitra partida AS Saint Etienne - FC Valencia, din Cupa UEFA

Alexandru Deaconu va arbitra partida AS Saint Etienne - FC Valencia, din Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

Deaconu va fi ajutat de asistenţii Nicolae Marodin şi Adrian Vidan, arbitru de rezervă fiind desemnat Augustus Constantin. Observatorul de arbitri va fi slovacul Jan Fasung, în timp ce luxemburghezul Yves Bourgnon va fi delegat UEFA.

Delegat UEFA va fi şi Cristian Bivolaru la meciul dintre echipa elenă Olympiakos Pireu şi formaţia germană Hertha Berlin, care va avea loc joi, de la ora 21.45, în grupa B a Cupei UEFA.

Fostul asistent Nicolae Grigorescu va fi observator de arbitri la întâlnirea dintre echipa olandeză NEC Nijmegen şi formaţia italiană Udinese, care se va disputa, joi, de la ora 21.45, în grupa D a Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici