Alexandru Dedu, preşedinte FRH: România poate învinge orice naţională din lume

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a declarat, joi, pentru ProSport, că România, care va întâlni Danemarca în primul meci al turneului preolimpic, este favorită la calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

422 afișări
Imaginea articolului Alexandru Dedu, preşedinte FRH: România poate învinge orice naţională din lume

Alexandru Dedu, preşedinte FRH: România poate învinge orice naţională din lume

"Dacă este să vorbim despre o formă de moment vizavi de celelalte competitoare, România este favorită. Dar nu vorbim de matematică, iar la ora jocului se poate întâmpla orice. România are o echipă solidă, care poate învinge pe oricine din lume, dar nu ştiu cum va arăta la ora jocului, mă refer la forma de moment", a fost concluzia preşedintelui Federaţiei Române de Handbal, înaintea turneului preolimpic.

România va juca în acest sfârşit de săptămână la turneul preolimpic de la Aarhus, cu Danemarca, Uruguay şi Muntenegru. Primele două clasate se califică la Jocurile Olimpice de la Rio din august 2016. Naţionala antrenată de Thomas Ryde va debuta într-o partidă cu Danemarca, vineri seară, de la ora 20:00.

"Va fi un meci de mare luptă. Cine câştigă are o opţiune mare să meargă la Jocurile Olimpice",a încheiat Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Hanbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici