Alexandru: Secretarul general al UEFA trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină în cazul Alexa

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat, joi, că secretarul general al UEFA trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină a forului continental, în cazul tentativei de mituire a căpitanului echipei FC Timişoara, Dan Alexa,

15 afișări
Imaginea articolului Alexandru: Secretarul general al UEFA trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină în cazul Alexa

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt un pic mirat. În situaţia aceasta, secretarul general al UEFA, în cazul în care nu există un apel, trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină a UEFA, unde este domnul Lupescu (n.r. - Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF) membru marcant. Se va face o cercetare şi se va vedea dacă lucrurile pot fi probate. Probabil că cercetarea UEFA va dura mai mult, nu doar o zi. Vor fi audieri, iar acolo procedurile sunt mai greoaie, dată fiind şi distanţa şi calitatea competiţiei. Probabil că noi vom fi un executant al deciziei UEFA, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul depunctării celor de la Timişoara", a spus Alexandru, la Gsp TV.

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus o sumă de bani, cu circa o săptămână înainte de disputarea partidei cu Dinamo Zagreb, pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul din etapa a doua a Ligii Europa.

Potrivit Fanatik, fostul arbitru Sorin Altmayer i-ar fi oferit unui jucător al echipei FC Timişoara suma de 500.000 de euro pentru a nu-şi apăra corect şansele la partida cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa. Conform sursei citate, Almayer ar fi reprezentantul "mafiei pariurilor".

FC Timişoara a pierdut, în 1 octombrie, scor 0-3, partida disputată, pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa, iar Alexa a evoluat pe toată durata partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici