Alexe dezminte că ar fi ars tricoul primit la schimb de la Toja

Atacantul dinamovist Marius Alexe a dezminţit declaraţiile managerului FC Steaua, Basarab Panduru, conform cărora ar fi ars tricoul primit la schimb de la Juan Toja, spunând, pentru MEDIAFAX, că nu e nimic adevărat.

72 afișări
Imaginea articolului Alexe dezminte că ar fi ars tricoul primit la schimb de la Toja

Alexe dezminte că ar fi ars tricoul primit la schimb de la Toja (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu ştiu de unde i-a venit chestia asta, că eu aş fi ars tricoul. Nu e nimic adevărat. Am făcut schimb cu Toja de tricouri după meci, dar nu e adevărat că aş fi ars tricoul, Doamne fereşte", a declarat Alexe.

Managerul clubului FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, luni seară, într-o emisiune televizată, că a auzit că atacantul echipei Dinamo, Marius Alexe, a dat foc, în prezenţa galeriei, tricoului primit la schimb de la mijlocaşul stelist Juan Toja, după meciul dintre cele două formaţii.

"Am auzit că Toja a făcut schimb de tricouri cu Alexe, la finalul meciului cu Dinamo. După aceea, am înţeles că Alexe a mers cu tricoul la galerie şi că i-au dat foc sau ceva de genul ăsta. Dacă s-a întâmplat aşa, e ceva urât", a declarat Panduru.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, la 17 martie, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici