Alin Chiţa şi Cristian Todea nu vor evolua în meciul cu Gloria Buzău

Fundaşul echipei UTA, Alin Chiţa, care s-a accidentat în partida cu Steaua, când a suferit o comoţie cerebrală, nu va putea evolua în meciul cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, la fel ca şi căpitanul Cristian Todea, care este suspendat.

20 afișări
Imaginea articolului Alin Chiţa şi Cristian Todea nu vor evolua în meciul cu Gloria Buzău

Căpitanul echipei UTA, Cristian Todea (Imagine: Mediafax Foto)

Chiţa a suferit o comoţie cerebrală în minutul 17 al meciului cu Steaua şi a fost transportat pentru investigaţii medicale la un spital din Bucureşti. Medicii echipei speră ca acesta să fie recuperat până la partida cu Ceahlăul Piatra neamţ, din data de 5 aprilie.

În locul lui Chiţa va fi folosit Doru Buican, jucător care revine după mai multe accidentări care l-au ţinut în afara terenului pe o perioadă de cinci luni.

Un alt jucător care va absenta la meciul cu Gloria este căpitanul Cristian Todea. El este suspendat pentru o etapă în urma avertismentului primit în minutul 71 al partidei cu Steaua.

Pe de altă parte, UTA va disputa, miercuri, cu începere de la ora 16.30, un meci amical în compania echipei CNM Pâncota, formaţie clasată pe locul doi în campionatul Ligii a IV-a Arad. "Domnul Stan vrea să mai cunoască jucătorii, vrea să-i vadă cum joacă pe posturi, în funcţie de adversar", a declarat directorul de imagine, Marius Mitran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici