Alin Petrache va alerga la maratonul Wings For Life World Run

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, va alerga, la 3 mai, la cea de-a doua ediţie a maratonului cu scop caritabil Wings For Life World Run, în cadrul căruia se strâng bani pentru cercetarea afecţiunilor măduvei spinării, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

80 afișări
Imaginea articolului Alin Petrache va alerga la maratonul Wings For Life World Run

Alin Petrache va alerga la maratonul Wings For Life World Run (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

În acest an vor participa 35 de oraşe din întreaga lume. Cursa din Bucureşti va începe la ora 14.00.

La ediţia trecută, Alin Petrache a alergat 12 kilometri, când îndeplinea funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. El a declarat că va încerca să aducă la startul competiţiei cât mai mulţi medaliaţi olimpici.

La Wings For Life World Run sportivii vor pleca la ora 14.00, iar după jumătate de oră va porni o maşină de urmărire. După o oră în care va merge cu 15 kilometri la oră, viteza maşinii va creşte la 16 kilometri la oră, apoi la 17. După trei ore, maşina va merge cu 20 de kilometri la oră, iar după cinci ore, viteza acesteia va urca la 35 de kilometri la oră. Maşina va merge până când îi va ajunge din urmă pe toţi concurenţii care au luat startul, iar banii pentru cercetare vor fi donaţi după ce se vor calcula distanţele parcurse de toţi competitorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici