Alina Dumitru: A fost ultimul Campionat European, plănuiesc să mă retrag după Jocurile Olimpice

Judoka Alina Dumitru a declarat, joi, după câştigarea celei de-a opta medalii de aur europene, joi, la CE din Rusia, că a fost ultima competiţie continentală la care a participat şi că plănuieşte să se retragă după Jocurile Olimpice de la Londra.

90 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru: A fost ultimul Campionat European, plănuiesc să mă retrag după Jocurile Olimpice

Alina Dumitru: A fost ultimul Campionat European, plănuiesc să mă retrag după Jocurile Olimpice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Această medalie este specială pentru mine, având în vedere că este ultimul Campionat European la care particip. Plănuiesc să mă retrag după Jocurile Olimpice de la Londra", a spus Alina Dumitru, citată de forul european de profil.

Sportiva în vârstă de 29 de ani este campioana olimpică en-titre la categoria 48 de kilograme, iar joi a cucerit a opta medalie de aur europeană din carieră. Palmaresul său internaţional mai include două medalii de bronz mondiale, la ediţiile din 2002 şi 2009.

La Jocurile Olimpice de la Londra, Alina Dumitru va lupta pentru a-şi apăra aurul de la Beijing, din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici