Alina Dumitru, cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin

Judoka Alina Dumitru a primit joi seară titlul de cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin, decernarea având loc în cadrul primei ediţii a Galei Premiilor de excelenţă Severin 2009.

154 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin

Alina Dumitru, cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

La Drobeta Turnu Severin Alina Dumitru a fost însoţită de preşedintele Federaţiei Române de Judo, Eduard Doandeş, iar pe scena Palatului Cultural Teodor Costescu, pentru a-şi primi distincţia a urcat alături de fostul ei antrenor, Gigu Vasilan, profesor şi antrenor al Clubului Sportiv Municipal Drobeta.

Extrem de emoţionată, Alina a mulţumit Primăriei Drobeta Turnu Severin pentru titlu, după care i-au dat lacrimile. Campioana olimpică la judo Alina Dumitru a avut prima selecţie la loturile naţionale de cadete, în anul 1998, la Drobeta Turnu Severin.

Fostul antrenor, Gigu Vasilan a declarat că Alina are şi bunicii din partea mamei în Mehedinţi, în localitatea Brezniţa de Ocol.

Înainte de Alina Dumitru, în cadrul aceleiaşi gale a fost declarată cetăţean de onoare postmortem multipla campioana naţională, balcanică şi vicecampioană de tineret la judo, categoria 70 de kilograme, Mirela Vasilan. Mirela s-a stins din viaţă în anul 2008, din cauza unei tromboflebite.

La Gala Premiilor de Excelenţă Severin 2009 au mai primit distincţii Ancuţa Bobocel şi Dumitru Cipere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici