Alina Dumitru: După succesul de la Beijing, adversarele şi-au luat măsuri speciale împotriva mea

Judoka Alina Dumitru a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că adversarele sale şi-au luat măsuri speciale împotriva sportivei din România, după ce aceasta a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, din anul 2008.

21 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru: După succesul de la Beijing, adversarele şi-au luat măsuri speciale împotriva mea

Alina Dumitru: După succesul de la Beijing, adversarele şi-au luat măsuri speciale împotriva mea (Imagine: Mediafax Foto)

"După ce am învins-o pe Ryoko Tani la Beijing, japonezele şi-au luat măsuri speciale pentru mine, dar toate adversarele de la categoria mea m-au vizionat foarte atent, iar acest lucru îl simt în fiecare meci. Urmează ca şi eu să lucrez şi să mă pregătesc pentru fiecare adversară. Obiectivul principal pentru acest an este o medalie de aur la Campionatul Mondial, dar nu las la o parte nici celelalte competiţii. Oriunde merg trebuie să gândesc la fel, să câştig şi să fiu pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Până acum, am luat cel mult locul al treilea, ultima dată am fost pe cinci la mondiale şi este o revanşă pe care trebuie să o iau eu pentru mine", a spus Alina Dumitru.

Campioana olimpică şi europeană a precizat că va avea emoţii mai mari decât de obicei la etapa de Cupă Mondială care va avea loc la Bucureşti în perioada 5-6 iunie. "Va fi mai greu să concurez acasă. Emoţiile vor fi puţin mai mari, va fi şi o presiune în plus pe mine şi îi voi avea aproape de mine pe părinţi şi pe prieteni. Sper să trec peste toate astea, pentru că fiecare punct contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Orice cupă este importantă pentru orice sportiv", a adăugat Alina Dumitru.

Compania Naţională Poşta Română a emis o ediţie specială de plicuri, cu poze cu Alina Dumitru şi i-a oferit acesteia o replică în dimensiuni mari.

Cupa Mondială de la Bucureşti se va desfăşura în Sala Polivalentă, în zilele de sâmbătă şi duminică, cu începere de la ora 10.00. Persoanele care doresc să participe la acest eveniment îşi pot cumpăra tichete de la Sala Polivalentă, şi de la oficiile poştale din Bucureşti, preţul acestora fiind de 40 de lei, pentru cele două zile. De asemenea, toţi sportivii legitimaţi la cluburi de judo din ţară pot intra gratuit, în baza legitimaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici