Alte două demisii la Federaţia de Hochei

Cristian Ştefan Covaliu, membru în Comisia de Competiţii şi Andrei Becze, vicepreşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, au demisionat, ca urmare a şedinţei de joi a Biroului Federal.

58 afișări
Imaginea articolului Alte două demisii la Federaţia de Hochei

Alte două demisii la Federaţia de Hochei (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Covaliu îşi motivează demisia prin "lipsa timpului disponibil pentru aceasta activitate" şi din cauza "modului de a conduce activitatea hocheistică din România" a preşedintelui FRHG, Tanczos Barna.

În actul depus la FRHG, Covaliu îl acuză pe preşedintele federaţie că a impus Comisiei de Competiţii să depuncteze formaţia Steaua Bucureşti: "Este inadmisibil să impui Comisiei de Competitţi să i-a măsura de depunctare a echipei Steaua Bucureşti în favoarea echipei Fenestrela Braşov, pentru că aşa consideră domnul «Preşedinte». Aceasta, precum şi alte hotărâri ale acestui domn, care un are nici o tangenţă cu sportul, cu fair-playul şi cu hocheiul, mă fac să înaintez, în mod irevocabil, această demisie".

În cursul dimineţii de vineri, a mai demisionat vicepreşedintele Mihai Covaliu, din cauza "încălcărilor repetate ale statutului Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă".

Membrii Biroului Federal al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă au decis, joi seară, în urma unei şedinţe de aproximativ şapte ore, demiterea secretarului general Iuliu Becze, cu opt voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. De asemenea, ei au aprobat deschiderea unui punct de lucru al FRHG la Miercurea Ciuc, cu zece voturi pentru şi unul împotrivă.

Citeşte şi:

Unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai FRHG a demisionat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici