Ambasada Suediei, mesaj ironic pentru Naţionala României, după ratarea calificării la EURO 2020

Ambasada Suediei la Bucureşti a transmis un mesaj echipei naţionale a României, după ce ţara noastră a ratat calificarea la Campionatul European din 2020. „Mulţumim pentru meci şi atmosferă”, arată postarea pe Facebook a reprezentanţilor ambasadei.

17447 afișări
Imaginea articolului Ambasada Suediei, mesaj ironic pentru Naţionala României, după ratarea calificării la EURO 2020

Ambasada Suediei, mesaj pentru Naţionala României, după ratarea calificării la EURO 2020. Sursă: Facebook

„Mulţumim pentru meci şi atmosferă! Mult succes jucătorilor Echipei Naţionale a României mai departe!”, au transmis reprezentanţii Ambasadei Suediei în România, pe pagina de Facebook.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de Suedia, scor 0-2, vineri seara, pe Arena Naţională, în penultima rundă din grupa F de calificare la EURO 2020.

Astfel, România a ratat calificarea la Campionatul European din 2020, după ce a acumulat 14 puncte în primele nouă runde. Ultimul meci, fără miză reală, va avea loc luni, la Madrid, contra Spaniei.

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici