Amicalul FCSB - Chindia Târgovişte s-a încheiat 3-6

FCSB a profitat de pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale şi a organizat un amical cu Chindia Târgovişte la baza din Berceni. Vicecampioana României a pierdut cu 3-6. Defensiva l-a dezamăgit pe Bogdan Vintilă.

205 afișări
Imaginea articolului Amicalul FCSB - Chindia Târgovişte s-a încheiat 3-6

Amicalul FCSB - Chindia Târgovişte s-a încheiat 3-6

Chindia Târgovişte este una din echipele mici ale Ligii 1 care, chiar dacă nu a reuşit să-şi câştige o poziţie solidă în clasament, a impresionat prin jocul ordonat pe care-l practică. Acest lucru s-a văzut şi sâmbătă, 16 noiembrie, la baza FCSB din Berceni, acolo unde băieţii lui Viorel Moldovan au făcut instrucţie cu vicecampioana.

După două reprize a câte 60 de minute, dâmboviţenii s-au impus cu 6-3, defensiva roş-albaştrilor fiind depăşită cu lejeritate în unele momente. Pentru echipa lui Vintilă au marcat Hora, Gnohere şi Momcilovic, în timp ce pentru Chindia au punctat Burlacu şi Dumiter, ambii de câte două ori, dar şi Andrei Şerban şi Yameogo.

Vintilă nu s-a putut baza pe mulţi dintre jucătorii importanţi, Man, Coman, Vlad sau Oaidă fiind selecţionaţi la loturile naţionale de tineret şi seniori ale României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici