Ana Bogdan a câştigat turneul ITF de la Andrezieux-Boutheon

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (116 WTA) a câştigat duminică finala turneului de tenis ITF W60 de la Andrezieux-Boutheon, Franţa.

369 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a câştigat turneul ITF de la Andrezieux-Boutheon

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (116 WTA) a câştigat duminică finala turneului de tenis ITF W60 de la Andrezieux-Boutheon, Franţa, învingând în finală pe rusoaica Anna Blinkova (153 WTA), în două seturi, cu 7-5, 6-3, după o oră şi 47 de minute de joc.

Bogdan a pierdut un singur set, în cele 5 meciuri jucate la acest turneu, după a cărui câştigare va avanza 15 locuri, până pe 101 WTA.

După un prim set disputat, în care a fost prima care şi-a cedat serviciul, făcând apoi două break-uri, Bogdan a repetat aproape identic evoluţia din primul set, închizând însă meciul mai repede, în doar 40 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici