Ana Bogdan nu reuşeşte să se califice în semifinală la Transylvania Open

În ciuda faptului că a condus după primul set şi a avut avantaj şi în tiebreak-ul setului doi, Ana Bogdan a fost învinsă vineri seara în semifinala turneului de tenis Transylvania Open, de spaniola Rebeka Masarova, scor 3-6, 7-6 (4), 6-3.

380 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan nu reuşeşte să se califice în semifinală la Transylvania Open

Ana Bogdan nu reuşeşte să se califice în semifinală la Transylvania Open

Masarova a repetat sceneriul din meciul în care a eliminat-o pe Miriam Bulgaru, cân în mod asemănător a fost condusă cu un set, revenind pentru a se califica în optimi.

De data aceasta, nici Ana Bogdan nu a reuşit să-şi fructifice avantajul, cedând în setul decisiv două break-uri.

Masarova va întâlni în semifinală o a treia româncă, pe Gabriela Ruse, care a trecut de columbiana Arango, tot vineri.

În cealaltă semifinală se întâlnesc germanele Tamara Korpatsch şi Eva Lys.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici