Ana Bogdan, singura reprezentantă a României care va juca, marţi, în proba de simplu la Shenzhen

Ana Bogdan (105 WTA) este singura reprezentantă a României care va juca, marţi, în a doua zi din an, în proba de simplu a turneului de categorie International de la Shenzhen.

187 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan, singura reprezentantă a României care va juca, marţi, în proba de simplu la Shenzhen

Ana Bogdan, singura reprezentantă a României care va juca, marţi, în proba de simplu la Shenzhen

Sportiva din Sinaia va deschide programul zilei pe Terenul 1, a doua arenă a complexului din China, împotriva italiencei Camila Giorgi (80 WTA). Cele două repetă practic jocul din urmă cu un an (2017), din aceeaşi fază a competiţiei, adjudecat de italiancă, scor 1-6, 7-6 (5), 6-3.

Meciul va începe la ora 5:00 (ora României) şi este unul dintre cele doar două partide din turul întâi rămase de disputat la Shenzhen. Celalălat meci aduce debutul letonei Jelena Ostapenko (7 WTA) în noul an, favorita doi a turneului urmând să o înfrunte pe Krystina Pliskova (61 WTA). Ostapenko şi Pliskova şi-au împărţit până acum victoriile în meciurile directe, scorul fiind de 1-1. Învingătoarele acestor două partide se vor întâlni în optimi.

Alte cinci românce vor juca, marţi, în proba de dublu a turneului de la Shenzhen.

Tot la 05:00 este programat pe Terenul 2 duelul sută la sută românesc din sferturi dintre perechile Simona Halep/Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu/Irina Bara.

Raluca Olaru, locul 36 WTA în proba de dublu, a reluat parteneriatul cu Olga Savciuk (Ucraina) în acest start de sezon - o colaborare care, anul trecut, i-a adus o finală la Shenzhen şi un nou cel mai bun rezultat al carierei într-un turneu de Mare Şlem - sfert de finală la Roland Garros.

De altfel, cele două au şi încheiat anul împreună, la Zhuhai. Perechea română-ucraineană este cap de serie doi la Shenzhen şi joacă în primul tur împotriva perechii formate din Nicole Gibbs şi Carol Zhao (SUA/Canada), în meciul cu numărul trei de pe terenul 1, pe care joacă şi Ana Bogdan. Meciul de dublu va începe după terminarea a două meciuri de simplu, în jurul orei 8:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici