Andone: Băieţii au fost relaxaţi după acel 4-0 cu CS Otopeni

Antrenorul Ioan Andone a declarat că evoluţia mai puţin reuşită din partida cu Gloria Buzău, câştigată cu scorul de 2-0, a venit pe fondurl relaxării jucătorilor săi după victoria categorică din prima etapă, când CFR s-a impus cu 4-0 în faţa nou-promovatei CS Otopeni.

5 afișări
Imaginea articolului Andone: Băieţii au fost relaxaţi după acel 4-0 cu CS Otopeni

Andone: Băieţii au fost relaxaţi după acel 4-0 cu CS Otopeni (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut jocul la discreţie, dar nu am avut cursivitate. Băieţii au fost relaxaţi după acel 4-0 cu Otopeniul. Ocazii ne-am creat, dar, din păcate, şi-a creat şi Buzăul, ceea ce nu e bine în perspectiva partidei grele care ne aşteaptă cu Rapid. E pentru prima oară în carieră când câştig cu două autogoluri. 4-0 cu Otopeni a fost un scor înşelător şi Trică nu a fost într-o zi prea fericită. Şi-a creat ocazii, dar nu a reuşit să marcheze", a spus Andone.

Ioan Andone a precizat că are la dispoziţie suficient timp pentru a aspectele negative din jocul cu Gloria Buzău. "Avem o săptămână la dispoziţie şi suntem capabili să reglementăm lucrurile negative: cursivitatea, presiunea, presingul. Totuşi, e bine că ne creăm ocazii, însă trebuie să ne mobilizăm extraordinar în etapa viitoare", a menţionat tehnicianul.

Antrenorul campioanei susţine că meciul putea fi mai simplu dacă elevii săi reuşeau să mai înscrie încă o dată în prima repriză. "Puteam să clarificăm lucrurile încă din prima repriză, la bara lui Cadu, dar şi la alte ocazii. Totuşi, Gloria Buzău a jucat deschis. Nu trebuia să avem emoţiile de la ratarea lui Săceanu. Dacă marcam încă o dată în prima repriză, puteam să ne facem meciul simplu", a mai spus Andone.

CFR Cluj a reuşit al doilea succes consecutiv din acest sezon, duminică, în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din cadrul etapei a doua a Ligii I, disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în prezenţa a circa 11.000 de spectatori, după două autogoluri ale lui Diogo, în minutul 14, şi Tudose, în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici