Andone, contactat pentru preluarea postului de selecţioner - surse

Antrenorul echipei saudite Al-Ettifaq, Ioan Andone, a fost contactat de către directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, pentru a purta tratative pentru preluarea postului de selecţioner al primei reprezentative, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din anturajul tehnicianului român.

12 afișări
Imaginea articolului Andone, contactat pentru preluarea postului de selecţioner - surse

Andone, contactat pentru preluarea postului de selecţioner (Imagine: Mediafax Foto)

"Ando a fost contactat pentru a purta negocieri de preluare a postului de selecţioner, dar a refuzat pentru moment, deoarece este angrenat, deocamdată, cu echipa de club în Liga Campionilor Asiei. Negocierile vor putea fi purtate oricum până în luna mai", au spus sursele citate.

Formaţia saudită Al-Ettifaq, pregătită de tehnicianul român, Ioan Andone, a câştigat, miercuri, scor 4-1, meciul susţinut pe teren propriu în compania echipei Al-Shabab (Emiratele Arabe Unite), contând pentru cea de-a treia etapă a grupei D a Ligii Campionilor Asiei.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, joi, că îi va propune lui Victor Piţurcă rezilierea contractului cu FRF pe cale amiabilă, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici