Andone: Mă aşteptam ca memoriul Rapidului să fie respins

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că se aştepta ca membrii Comisiei de Recurs să respingă apelul înaintat de gruparea giuleşteană în cazul Varga-Bălan, tehnicianul fiind de părere că la TAS şansele de câştig vor fi reale, nu ca până acum.

12 afișări
Imaginea articolului Andone: Mă aşteptam ca memoriul Rapidului să fie respins

Andone: Mă aşteptam ca memoriul Rapidului să fie respins

"Mă aşteptam ca cei de la Recurs să respingă memoriul Rapidului. Acum vom merge la TAS, acolo unde avem cu adevărat şanse să câştigăm. Altceva nu este nimic de comentat. Arbitrul a verificat toate legitimaţiile, a dat drumul la joc, iar din punctul meu de vedere rezultatul corect e cel din teren. Cine a făcut greşeala, să plătească, dar Rapid nu a greşit cu absolut nimic", a spus Andone.

Comisia de Recurs a Ligii Profesionisite de Fotbal (LPF) a respins, vineri, memoriul clubului Rapid la decizia Comisiei de Disciplină, potrivit căreia formaţia Rapid a pierdut, cu 0-3, meciul cu FC Timişoara, deoarece i-a folosit pe jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, în 9 aprilie, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată la 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici