Andone: Mulţi ar trebui să nu mai arbitreze, la Vaslui este un al doilea Piatra Neamţ

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a criticat prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul pierdut, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei FC Vaslui, spunând că la primul gol a fost fault şi ofsaid şi că din punct de vedere al arbitrajelor "la Vaslui este un al doilea Piatra Neamţ".

14 afișări
Imaginea articolului Andone: Mulţi ar trebui să nu mai arbitreze, la Vaslui este un al doilea Piatra Neamţ

Andone: Mulţi ar trebui să nu mai arbitreze, la Vaslui este un al doilea Piatra Neamţ (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Golul Vasluiului a fost înscris printr-un fault şi ofsaid. Tot în prima repriză am avut şi un penalti la Alexe, însă în a doua repriză nu ştiu ce s-a întâmplat, jucătorii nu au reacţionat aşa cum trebuie, deşi am avut în avantaj şi vântul. Dacă păstram ritmul din prima repriză am fi putut câştiga sau obţine un rezultat de egalitate. Vasluiul are jucători peste media campionatului, ca Wesley şi Adailton, ceea ce este foarte bine. Ei duc echipa sus şi în campionat, ceea ce explică şi locul pe care îl ocupă. Mă bucur că a fost Avram la meci pentru că a avut multe de văzut, dacă va analiza, aoleu, câte poate vedea. Mulţi de aici ar trebui să nu mai arbitreze, însă nu e problema mea ce note vor primi. A fost un henţ la Cânu în careu. La Vaslui este un al doilea Piatra Neamţ", a spus Andone, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Andone a precizat că îşi dorea mult victoria, pentru ca Dinamo să mai aibă şanse de a termina campionatul pe locul doi.

"A fost o victorie meritată a Vasluiului. Cu toate că am făcut o primă repriză foarte bună, am avut patru ocazii de a înscrie. Ne doream mult victoria, pentru a spera la locul doi, care duce în Liga Campionilor, însă după înfrângerea de astăzi trebuie să regândim obiectivul şi să tragem pentru a prinde un loc de Liga Europa. Dacă obţineam victoria astăzi atunci intram în cărţi. Am făcut şi schimbări neinspirate, care nu au adus ceea ce doream. Mai avem de lucru pentru a face o echipă cu care să ne batem la titlu", a adăugat tehnicianul.

Andone consideră că Oţelul Galaţi ocupă meritat primul loc în clasament.

"Au condus aproape tot campionatul, deci nu sunt lideri de conjunctură, că au sau nu faţă de lider asta nu mai contează. Oţelul poate să câştige campionatul. În multe momente a arătat ca o campioană, ajutată şi de alţii", a menţionat antrenorul dinamovist.

Ioan Andone a spus că pentru Dinamo ar fi un eşec să nu se claseze pe un loc de Liga Europa.

"Cred că o să rămân la Dinamo, în funcţie şi de ce loc terminăm şi ce proiecte are domnul preşedinte. Eu mai am un an contract cu Dinamo şi opţiunea pentru încă un an. Ar fi un eşec să nu ne calificăm în Liga Europa", a declarat Andone

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Wesley '24 şi Cânu '48.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Robert Dumitru (central), Cristian Nica, Octavian Şovre (asistenţi) şi Sebastian Colţescu (rezervă). Observatori au fost Romulus Chihaia şi Patriţiu Abrudan, iar supervizor Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici