Andone: Niciun jucător nu e indispensabil pentru Dinamo

Tehnicianul dinamovist Ioan Andone consideră că niciun jucător nu este indispensabil echipei pe care o antrenează, precizând chiar că intenţionează să reducă numărul de jucători pe care îi are la dispoziţie, de la 36 la 26.

14 afișări
Imaginea articolului Andone: Niciun jucător nu e indispensabil pentru Dinamo

Andone: Niciun jucător nu e indispensabil pentru Dinamo (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Cred că m-aş descurca şi fără Torje, dar la ce preţ a stabilit clubul pentru el e foarte greu. Mai trebuie să joace un an sau doi la Dinamo ca să plece pe suma aia. Preţul unui jucător îl face oferta, dacă ai oferte pentru el, deocamdată nu sunt oferte scrise. Niciun jucător nu e indispensabil pentru mine. Eu am 36 de jucători la antrenamente. Să apuc să antrenez 26, nu 36, am 10 jucători în plus. Unii vor juca la echipa a doua sau îi vom împrumuta până în septembrie. Sunt foarte mulţi jucători şi nu pot spune că dacă lipseşte unul stric jocul echipei. Pe postul lui Pulhac mai am două soluţii şi mai aştept vreo doi jucători la probă. Îl am pe Bazzi şi pe Muşat, care s-a reîntors la noi şi doi jucători care vin în probe. Nu pot să zic că sunt descoperit", a declarat Andone la plecarea spre Split.

Lotul echipei Dinamo a plecat miercuri spre Split în vederea disputării partidei cu Hajduk, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, care va avea loc joi, de la ora 21.30. În tur, dinamoviştii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici