Andone nu exclude posibilitatea de a deveni antrenor la Dinamo, CFR Cluj şi FC Timişoara

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, miercuri, că ar putea să antreneze din nou echipele Dinamo, CFR Cluj sau ar putea să pregătească formaţiile FC Timişoara, Olympiakos Pireu (Grecia) ori o grupare din Emiratele Arabe Unite.

10 afișări
Imaginea articolului Andone nu exclude posibilitatea de a deveni antrenor la Dinamo, CFR Cluj şi FC Timişoara

Andone nu exclude posibilitatea de a deveni antrenor la Dinamo, CFR Cluj şi FC Timişoara

"Ipoteze sunt destule. Ipoteză este şi Dinamo, dacă nu elimină pe NEC săptămâna viitoare, ipoteza este şi CFR peste trei etape dacă îl dă pe Maurizio afară, daca nu câştigă două meciuri e afară. Ipoteză este Timişoara, se poate întampla să mă duc şi la Olympiakos sau în Emiratele Arabe. Să nu credeţi că nu am oferte, doar să vreau să mă duc!", a spus Andone la InfoPro, potrivit www.sport.ro.

Tehnicianul Ioan Andone a pregătit formaţia CFR Cluj în sezonul 2007/2008 pentru ca la începutul sezonului 2008/2009 să fie demis după o serie de rezultate considerate nesatisfăcătoare de conducătorii clujeni. Andone a fost înlocuit la CFR Cluj de unul dintre antrenorii secunzi, Maurizio Trombetta. Între 2002 şi 2005, Ioan Andone a pregătit formaţia Dinamo Bucureşti. Singura formaţie din afara României care a fost antrenată de Ioan Andone a fost echipa din Cipru Omonia Nicosia, în sezonul 2005/2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici