Andone nu va menaja jucători în semifinala cu Dacia Mioveni

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat că nu va menaja niciun jucător în semifinala Cupei României cu Dacia Mioveni, de miercuri, de la ora 20.30, meci disputat pe Stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu", din Bucureşti.

16 afișări
Imaginea articolului Andone nu va menaja jucători în semifinala cu Dacia Mioveni

Andone nu va menaja jucători în semifinala cu Dacia Mioveni (Imagine: Mediafax Foto)

"E un meci foarte important pentru noi. Am fi pentru prima dată în finala Cupei României. Ar putea fi un prim trofeu pentru noi. Dacia Mioveni e o echipă incomodă care vine după un rezultat foarte bun la Ceahlăul, unde au condus 70 de minute. Organizarea defensivă şi contraatacul sunt punctele forte ale Daciei Mioveni. Avem un lot valoros, dar nu voi odihni jucători pentru acest meci pentru că vrem acest trofeu", a spus Ioan Andone.

Directorul de organizare al grupării Dacia Mioveni, Şerban Gheorghe, a precizat că deşi jucătorii sunt preocupaţi de lupta pentru salvarea de la retrogradare, vor aborda meciul cu CFR Cluj conştienţi de şansa pe care o au pentru a accede în finala Cupei României. "Chiar dacă jucătorii noştri sunt preocupaţi mai mult de campionat, sunt conştienţi că au şansele lor în semifinala de Cupă şi sunt hotărâţi să lupte până la capăt pentru a produce surpriza. Nu vor intra pe teren dinainte învinşi, mai ales că în turul campionatului am pierdut la Cluj şi din cauza arbitrului, care în minutul 11 nu l-a eliminat pe Trică", a spus Şerban Gheorghe.

Dacia Mioveni - CFR Cluj, miercuri, ora 20.30, Antena 1

Dacia Mioveni a eliminat în ediţia 2007-2008 a Cupei României formaţiile: ACU Arad, scor 2-0 în şaisprezecimi, Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-0, în optimi, şi Dinamo, scor 1-0, în sferturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici