Andone: Un rezultat egal fără gol e interesant

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că un rezultat egal, fără goluri marcate, în partida cu Hajduk Split, din prima manşă a turului III preliminar al Ligii Europa ar fi interesant, considerând că e foarte important ca echipa sa să nu primească gol.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Andone: Un rezultat egal fără gol e interesant

Andone: Un rezultat egal fără gol e interesant (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Cred că mâine va fi vorba de un alt joc faţă de cele cu Olimpia Bălţi, e altceva, întâlnim un rival foarte bun. Calificarea se va juca în două manşe şi aici e foarte important să nu primim gol. Avem şi doi inidisponibili, Moţi şi Marius Niculae, care sunt suspendaţi, dar sper ca înlocuitorii lor să-i suplinească şi să continuăm seria bună a meciurilor oficiale. Hajduk Split e o echipă bună, dar nu de neînvins, avem şansa noastră. Sunt interesanţi ca şi echipă şi au un antrenor foarte riguros, care se bazează foarte mult pe pregătirea fizică. Frică de ce să ne fie? Nu are de ce, trebuie să remediem problemele din meciul cu Astra. Un rezultat egal fără gol e interesant. Sper să fim susţinuţi de suporteri mai numeroşi decât în meciul cu Olimpia Bălţi, pentru că avem nevoie de ei", a declarat Andone.

Dinamo va întâlni echipa Hajduk Split, joi, pe teren propriu, de la ora 21.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc în data de 5 august, de la ora 21.30, la Split.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici