Andreea Chiţu, locul cinci la categoria 52 de kilograme, la CM de judo de la Rio de Janeiro

Sportiva Andreea Chiţu s-a clasat, marţi, pe locul cinci la categoria 52 de kilograme, după ce a fost învinsă în lupta pentru medalia de bronz, la Campionatul Mondial de judo de la Rio de Janeiro.

147 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiţu, locul cinci la categoria 52 de kilograme, la CM de judo de la Rio de Janeiro

Andreea Chiţu (Imagine: Mugur Varzariu/ Mediafax Foto)

Andreea Chiţu a avut primul tur liber, iar în cel secund a trecut de sportiva Inna Cherniak (Ucraina).

În turul trei, Chiţu a dispus de italianca Odette Giuffrida, iar în finala grupei C a învins-o pe Marie Muller (Luxemburg), obţinând calificarea în semifinale.

În penultimul act al categoriei 52 de kilograme, Andreea Chiţu a fost învinsă de reprezentanta gazdei CM, Erika Miranda, intrând astfel în lupta pentru medalia de bronz cu sportiva germană Mareen Kraeh, care o eliminase în turul doi pe cealaltă reprezentă tricoloră la categoria 52 de kilograme, Andreea Ionaş.

Andreea Chiţu a fost învinsă prin ippon după doar un minut de luptă, ratând medalia de bronz şi clasându-se pe locul cinci.

Luni, în prima zi a CM de la Rio de Janeiro, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al categoriei 48 de kilograme, iar Carmen Bogdan în turul trei al aceleiaşi categorii.

Miercuri, România va avea reprezentare la categoria 57 de kilograme + Loredana Ohâi şi Corina Căprioriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici