Andreea Grecu este vicecampioană la Cupa Mondială de bob

Sportiva olimpică Andreea Grecu a terminat sezonul de bob pe locul 2 în clasamentul general al Cupei Mondiale, în proba olimpică de monobob.

743 afișări
Imaginea articolului Andreea Grecu este vicecampioană la Cupa Mondială de bob

Andreea Grecu, vicecampioană FOTO Andreea Grecu/Facebook

Andreea Grecu (27 ani) a participat în acest sezon la 5 curse, terminând în top 10 la 3 dintre ele. De asemenea, echipajul de dublu feminin al României din care face parte s-a clasat pe locul 4 la general în Cupa Mondială, după ce terminase pe locul 5 Campionatele Europene.

În cele 8 curse ale sezonului, la dublu, Andreea le-a avut în bob pe Katharina Wick sau Teodora Vlad. În 6 dintre curse, echipajul tricolor a terminat în top 10.

Grecu a participat la jocurile olimpice de iarnă din Sochi 2014 şi la cele din PyeongChang 2018. Cea mai bună performanţă a sa, în carieră este medalia de argint de la europenele de bob din 2020.

Performanţa din acest sezon vine în contextul în care sportiva se pregăteşte de o nouă participare olimpică, la Beijing, în 2022.

Pentru loturile olimpice ale României urmează Campionatul Mondial de la Altenberg, din perioada 5-14 februarie 2021

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici