Andrei Cordea i-a adus un punct lui Laurenţiu Reghecampf. Victorie mare pentru Burcă şi Tănase

Al Taee a plecat cu un punct din deplasare, remizând, scor 1-1, cu Al Wehda.

505 afișări
Imaginea articolului Andrei Cordea i-a adus un punct lui Laurenţiu Reghecampf. Victorie mare pentru Burcă şi Tănase

Andrei Cordea

Fotbalistul român Andrei Cordea, 24 de ani, a oprit, în aceaastă seară, o serie de 4 înfrângeri la rând pentru echipa lui, Al Taee, prim-divizionara saudită pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Internaţionalul transferat de la FCSB a punctat în prelungiri, minutul 90+9, în jocul cu Al Wehda, terminat nedecis, 1-1. La vizitatori, şi ex-rapidistul Dugandzic a fost titular.

Al Taee este pe locul 16, ultimul care retrogradează, cu 18 puncte.

Tot astă-seară, şi tot în etapa a 20-a de campionat, Al Akhdoud, cu internaţionalii Andrei Burcă şi cu Florin Tănase titulari, a trecut pe teren propriu, scor 3-2, de puternica Al Ahli.

La oaspeţi au jucat portarul Mendy, ex-Chelsea, şi atacanţii Firmino, ex-Liverpool, şi Mahrez, ex-Manchester City. De asemenea, la Al Ahly joacă şi brazilianul Ibanez, fost la AS Roma, care a şi fost eliminat în prelungiri.

Al Akhdoud este pe locul 11, cu 23 de puncte, în timp ce Al Ahli este pe locul 3, cu 40 de puncte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici