Andrei Cristea, accidentat grav, va rata restul sezonului

Atacantul român al echipei germane Karlsruher SC, Andrei Cristea, s-a accidentat grav la genunchiul drept şi va rata restul sezonului, au anunţat, joi, oficialii clubului, citaţi de presa locală.

157 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea, accidentat grav, va rata restul sezonului

Andrei Cristea, accidentat grav, va rata restul sezonului (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Andrei Cristea, transferat în această iarnă de la Dinamo la Karlsruher, din 2.Bundesliga, a suferit o ruptură la meniscul genunchiului drept în meciul din etapa trecută a campionatului, a declarat, joi, directorul sportiv al grupării germane, Arnold Trentl, după ce jucătorul a fost supus unui RMN. "Suntem ghinionişti, dar nu este sfârşitul lumii", a spus Arnold Trentl, citat de Kicker.

La rândul său, preşedintele clubului, Ingo Wellenreuther, a declarat: "Este trist. Însă vom depăşi şi acest moment, ceilalţi jucători trebuie să facă şi mai mult".

Jucătorul român (26 de ani), care a reuşit să înscrie 4 goluri în 8 meciuri pentru formaţia care ocupă poziţia a 15-a în 2.Bundesliga, va fi supus unei intervenţii chirurgicale, potrivit publicaţiei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici