Andrei Muntean, locul 4 în finală la inele, la Cupa Mondială de la Doha

Gimnastul Andrei Muntean s-a clasat, joi seară, pe locul 4, în finală la inele, la Cupa Mondială de la Doha, competiţie dotată cu premii totale în valoare de 50.000 de dolari.

113 afișări
Imaginea articolului Andrei Muntean, locul 4 în finală la inele, la Cupa Mondială de la Doha

Andrei Muntean, locul 4 în finală la inele, la Cupa Mondială de la Doha (Imagine: Alexandru Hojda/Arhiva Mediafax Foto)

Andrei Muntean a fost notat cu 15.400. Medalia de aur în finală la inele a revenit sportivului armean Artur Tovmasian (15.575), urmat pe podium de Vahagn Davtyan (15.425) şi de Henrique Flores (15.425).

Andrei Muntean este calificat şi în finala de vineri de la sărituri.

Tot joi, în finala feminină de la sărituri, Larisa Iordache a cucerit medalia de aur, cu nota 14.337.

Ea va concura, vineri, şi în finalele de la sol şi bârnă, la fel ca Diana Bulimar, în timp ce Marius Berbecar va lua startul în finală la paralele.

La Cupa Mondială de la Doha participă 150 de sportivi (99 la masculin şi 51 la feminin) din 34 de ţări, competiţia fiind dotată cu premii totale de 50.000 de dolari.

Următoarele etape din Cupa Mondială vor avea loc la Ljubljana (Slovenia, 18-20 aprilie), Osijek (Croaţia, 25-27 aprilie), Anadia (Portugalia, 29 mai-1 iunie), Gent (Belgia, 23-24 august) şi Medellin (Columbia, 5-7 septembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici